Greece NO Limits

extreme news extreme sports extreme people

Slide1 Slide3 Slide4 Slide5 Slide6 Slide7 Slide8
Κανένα γεγονός
Φεβρουάριος 2018
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 21:56

Ο αργός θάνατος της ελληνικής παιδείας!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η κατάργηση της πρωινή προσευχής, η κατάργηση της διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών, η κατάργηση του Επιτάφιου του Περικλή και της Αντιγόνης του Σοφοκλή συνιστούν έγκλημα. Συνιστούν αργό θάνατο της παιδείας.

Μιλάμε για μία σκόπιμη θυσία της έννοιας της πατρίδας και της Χριστιανικής Ορθόδοξης πίστης των Ελλήνων στον βωμό της πολυπολιτσμικότητας και της δήθεν προόδου. Εθνομηδενισμός. Η δια της βίας επιβολή των προσφυγόπουλων στα σχολεία έφερε και την αλλοίωση της κλασσικής ελληνικής παιδείας. Της μορφής του σχολείου όπως το γνωρίσαμε εμείς και οι γονείς μας. Παρατηρούμε δε και μια χυδαία προπαγάνδα της κυβέρνησης να μας εκβιάσει με επίκληση στο συναίσθημα να “αγκαλιάσουμε” και να στηρίξουμε τα παιδιά αυτά. Στις χώρες που φιλοξενούν μετανάστες δεν προσαρμόζονται οι χώρες σύμφωνα με τα έθιμα

Ο πρώην υπουργός Παιδείας κ. Φίλης συγκέντρωσε πάνω του όλα τα πυρά, ως προς το πρώτο σκέλος, την κατάργηση των θρησκευτικών και της προσευχής. Ωστόσο σε συνεντεύξεις του ξεκαθάρισε πως ότι έκανε ήταν κατ' εντολή του πρωθυπουργού. Ακόμα χειρότερα! Επομένως η κυβερνητική γραμμή είναι εξαφάνιση, η ανελέητη δίωξη του Χριστιανισμού, της καθορισμένη βάση του Συντάγματος θρησκείας της πατρίδας μας, της θρησκείας των προγόνων μας.

Και μόνο η σκέψη για εξαφάνιση των δύο κλασικών έργων της αρχαιότητας που αναφέρθηκαν παραπάνω συνιστά ύβρη. Ύβρη για τον ελληνικό πολιτισμό τη στιγμή που αυτά διδάσκονται σε σχολεία και πανεπιστήμια του εξωτερικού προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κοινού ανά τους αιώνες για τα υψηλά μηνήματα που περνούν, για το ήθος που διδάσκουν. Αλλά οι πνευματικοί ορίζοντες τις αριστεράς εξαντλούνται στα “παλλόμενα πέη” του Γιαν Φαμπρ και τα ποιήματα του αντιπροέδρου της Βουλής, Τάσου Κουράκη για φαλούς και για αιδοία. Αυτό είναι τέχνη σύμφωνα με την αριστερά. Αυτό είναι το ήθος της.

Μιλώντας για ήθος πάμε στις νέες χυδαιότητες. Η συζήτηση στην τρυφερή ηλικία των 12 χρονών για τα έμφυλα ζευγάρια και το φύλο που έλκει το κάθε παιδί. Είναι ανεπίτρεπτο, είναι εγκληματικό σε μια ηλικία που μόλις το παιδί ανακαλύπτει το σώμα του και τον ερωτισμό του να γίνεται μια τέτοια συζήτηση με αποτέλεσμα το παιδί ενδεχομένως να προβληματιστεί και μέσα στο παιδικό του μυαλό να αναρωτιέται αν έλκεται από το ίδιο φύλο.

Τι ωφελεί αυτό το “πιστοποιητικό σεξουαλικών φρονιμάτων”; Ποιος άρρωστος εγκέφαλος το σκέφτηκε; Και κυρίως γιατί αυτές οι κουβέντες να γίνουν δημόσια; Αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος ή κάποια είναι ομοφυλόφιλη είναι δικό τους θέμα. Γιατί να γελοιποιηθούν δημοσίως κοινοποιώντας κάτι τόσο προσωπικό και να υποστούν αυτομάτων το bullying των συμμαθητών τους.

Ακόμα και ο πιο ουδέτερος παρατηρητής δυσκολεύεται να εντοπίσει έστω και ένα θετικό σε οποιδήποτε τομέα: στην υγεία, στην οικονομία κλπ στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ. Αλλά ο τομέας της Παιδείας είναι από τους πιο κρίσιμους.

Έχουν γίνει μεθοδευμένες εγκληματικές ενέργειες που σκοπό έχουν τον αργό θάνατο της παιδείας, την απομάκρυνση των νέων από την θρησκεία, από τον κλασσικό ελληνικό πολιτισμό, την ανωμαλία, την εκτροπή να ασχολούνται με θέματα που δεν είναι της ηλικίας τους. Να ποτίζονται με το δηλητήριο του κομμουνισμού. Με μια σημαία χωρίς χρώμα σε μια πατρίδα που μια παρέα από παρανοϊκούς την έκαναν κομπάρσο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.